نرده شیشه ای

ساخت وبلاگ

نرده شیشه ای

هر خونه ای برای افزایش ایمنی و راه پله های خود نیاز به راه پله داره. البته جدا از ایمن بودن زیبایی نیز اهمیت بسزایی هم داره و خیلی در طراحی داخلی خانه موثر هستش . ما چند نوع نرده داریم: نرده چوبی، نرده فلزی، نرده چوبی و نرده شیشه ای. یکی از پرطرفدارترین این نرده ها، نرده شیشه ای و (هندریل شیشه ای) است. این نرده ها یکی از شیکترین و زیباترین نوع نرده ها هستند. نرده های استیل علاوه بر استحکام و ایمنی که دارن، ظاهری بسیار جذاب به خانه شما میده .

شیشه از دیرباز در دکوراسیون و فضای داخلی و خارجی ساختمان ها وجود داشته و منجر به جذابیت و زیباسازی هر چه بیشتر فضای مورد نظر می شود. حال با پیشرفت تکنولوژی از نرده شیشه ای به عنوان یکی از زیباترین نرده ها در فضای دکوراسیون استفاده می شود. حفاظ و هندریل شیشه ای متناسب با محل مورد نظر قابلیت اجرایی شدن دارد و جلوه زیبایی را به محیط ارائه می دهد.

در چندین سال گذشته پرکاربردترین مصرف شیشه را می توانستید در پنجره های منازل مشاهده کنید اما امروزه با پیشرفت شیشه ها و مقاومت بالایی که برای آنها در نظر گرفته شده، این کاربرد بسیار گسترده تر شده و می توان در بخش هایی همچون درب شیشه ای، پارتیشن ها، نرده های شیشه ای موجود در بالکن، راه پله ها و غیره آنها را مشاهده کرد که نوع نرده شیشه ای آن به دلیل جذابیت بصری بیشتر از انواع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

این نکته رو در در نظر داشته باشید که ترکیب شیشه و استیل طول عمر بیشتری نسبت به سایر نرده ها داره. این ترکیب خیلی دیرتر دچار خوردگی میشن. این ترکیب به سادگی قابل تمیز کردن و نظافت هستش و همین موضوع آنرا به یکی از پرطرفدارترین مصالح دکوراسیون داخلی تبدیل کرده است.

نرده شیشه ای چه کاربردی دارد؟

از نرده  شیشه ‎ای می‎توانید به عنوان حفظ بالکن، پلکان و یا استخر استفاده نمایید. استفاده از آن به عنوان حفاظ بالکن این امکان را به شما می‎دهد تا نمایی خوبی از منظره بیرون را داشته باشید و در عین حال از نور خورشید نیز بهره ببرید. علاوه بر این شیشه سبب می‎شود تا نمایی لوکس و مدرن از منزل خود را به نمایش بگذارید. برای این منظور می‎توانید آن را در ضخامت های مختلف تهیه نمایید.

همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا از رنگ های متنوع آن بهره ببرید. نکته جالب دیگر این است که می‎توانید آنها را به صورت متحرک نیز استفاده کنید. این نوع از نرده ها، بسیار مناسب ویلا‌هایی است که منظره ایی رو دریا، جنگل و یا باغ دارند. البته از آنها در بالکن‎ آپارتمان‎، مجتمع و آسمان خراش ها نیز استفاده می‎شود.

استفاده از نرده  شیشه ‎ای برای حفاظ پلکان، نیز ایده ای نو  و جذاب است. از نظر جنس شیشه، رنگ و ضخامت تفاوتی بین آنها و حفاظ بالکن وجود ندارد، اما باید بدانید که شکل پنل های آن متفاوت است. از آنجا که آنها باید در راه پله تعبیه شوند، به شکل متوازی الاضلاع برش خواهند خورد. ارتفاع این نرده ها تا 90 سانتی‎متر خواهد رسید. این نوع از نرده ها به شما کمک می‌کند تا نور مناسبی در راه پله داشته باشید.

  • استفاده از نرده شیشه ای در ساختمان ها:

امروزه در ساختمان ها به جز فضای داخلی در فضای خارجی هم استفاده از نرده های شیشه ای بسیار رواج پیدا کرده است و با کاربرد های فراوانی که دارد نظر بسیاری از طراحان را به خود جذب کرده است.

  • استفاده از نرده های شیشه ای در فضاهای داخلی

در فضا های داخلی ساختمان ها از هندریل شیشه ای به عنوان نرده پله ها برای امنیت و محافظت استفاده می شود که بخاطر ظاهر شیک و به روزی که به فضا می دهد این روز ها بسیار باب شده است. اگر دفتر محل کار شما و یا منزل شما دارای فضای دوبلکس است و دارای چند طبقه متصل به هم می باشد،  بهترین انتخاب برای شما قطعا نرده شیشه ای است. البته باز هم می توانید این فضا را با انتخاب پله های شیشه ای لاکچری تر و شیک تر هم کنید. فقط کافی است که یک فضایی مانند خانه ای شیک را تصور کنید که دارای پله و نرده های زیبای شیشه ای است، از نظر شما این محیط فوق العاده و رویایی نیست؟

  • استفاده از نرده شیشه ای به عنوان جدا کننده ی فضا

اصولا در اداره ها و شرکت ها از نرده های شیشه ای به عنوان جدا کننده یا همان پارتیشن استفاده می شود که مزایا و فواید بسیاری دارد. یکی از این مزایا کنترل کردن عملکرد افراد در فضای کاری برای مدیران می باشد. از مزایا و خصوصیات دیگر نرده های شیشه ای می شود به باز کردن فضای بیشتر محیط و ارتباط راحت با هر اعضا را نام برد.

  • استفاده از نرده شیشه ای به عنوان نرده بالکن

با استفاده از نرده شیشه ای در بالکن ها به جز زیبایی خیره کننده ای که به محیط می دهد باعث بزرگ تر و وسیع تر دیده شدن بالکن  هم می شود، به همین دلیل طراحان و دیزاینر ها پیشنهاد می کنند کسانی که دارای خانه ای با بالکن های کوچک هستند، از نرده های شیشه ای استفاده کنند. نرده های شیشه در مقابل باران و رطوبت دارای مقاومت می باشد و می تواند انتخاب هوشمندانه ای برای منزل زیبای شما باشد.

انواع نرده های شیشه ای :

نام دیگر نرده شیشه ای ، هندریل شیشه ای هستش و همانطور که گفتیم بخاطر زیبایی و مقاومت بالای خود بسیار مورد توجه قرار گرفته شده است. نرده های شیشه ای  دو مدل هستند:

  • با شیشه سکوریت
  • با شیشه لمینت

نرده شیشه ای سکوریت

نرده شیشه ای سکوریت از شیشه سکوریت 8 تا 12 میلیمتر و برای پایه ها از پروفیل آلومینیوم یا استیل ساخته میشود. این پروفیل ها بر اساس ارتفاع هندریل با فاصله های مشخصی که دارن در کنار یکدیگر قرار میگیره. این شیشه ها نیز در همین پروفیل ها جا گذاری میشوند و پایه ها با بست شیشه گیر در پروفیل ها و در نهایت درپوش آلومینیومی آنادایز بر روی همین پایه ها سوار میشود.

نرده شیشه ای سکوریت بسیار مقرون به صرفه تر از نرده های تمام شیشه ای هستش . به طوری قیمت نهایی این نوع نرده ها یک سوم قیمت هندریل های تمام شیشه ای میشود.  عموما از این نوع نرده در ساختمان های مسکونی، ادارات، راه پله و ویلا و بالکن و تراس و محوطه استخر و در بعضی موارد نیز در نمای کلی ساختمان استفاده میشود.

نرده شیشه ای لمینت

شیشه های لمینت بسیار مقاوم تر و محکم تر از نرده های شیشه ای سکوریت هستن. البته این موضوع به دلیل ساخت محکم تر آنها بستگی دارد. باید بگوییم که نرده شیشه ای لمینت از قرار گرفتن دو عدد از شیشه های سکوریت با ضخامت های 5 و 8 و 10 میل در کنار هم ساخته میشن و همچنین  نرده های شیشه لمینت حداکثر ارتفاعی با طول 150 سانتی متر دارند که کاملا مطابق استانداردهای بین المللی هستش .

نرده های شیشه ای لمینت دار به صورت تمام شیشه عرضه بازار می گردند،تمامی اجزا تشکیل دهنده آن شیشه است و از این نرده ، هم به عنوان پایه نرده و و هم به عنوان گارد محافظ استفاده میشه. ضخامت شیشه این نوع نرده 12 تا 16 میلیمتر هست و در آن از هندریل استیل و آلومینیوم و چوبی استفاده میکنند. معمولا از این نرده در اماکن عمومی مانند:  بیمارستان و مطب ها، دانشگاه ها، فرودگاه، مجتمع تجاری و هتل ها استفاده میشود.

علاوه بر دو مورد مطرح شده در انواع هندریل شیشه ای مدلهای دیگری نیز وجود دارند که شامل:

  • فیکس پوینت
  • اسپیگوت
  • اکسپوز یا همان روکار
  • دفنی یا همان توکار
  • فریملس یا همان بدون فریم

هستند و تمامی این انوع منتقدین و طرفداران خود را دارند.

گروه بندی نرده های شیشه ای

  1. فیکس پونت
  2. اسپیگوت
  3. اکسپوز (روکار)
  4. دفنی (تو کار)
  5. فریملس( بدون فریم )

نرده شیشه ای فیکس پونت

این طرح از جان پناه های شیشه ای با استفاده از یراق فولاد ( ضد زنگ)  از کناره ها به دیوار متصل می گردد. در این مدل از نرده، پله ها و شیشه تقریبا در یک راستا قرار می گیرند. یکی از نکته های قابل ذکر برای این مدل از نرده، زیر کار و تراز مناسب آن می باشد. این نرده ها اگر با رعایت تمام اصول نصب شود،  مقاوت و دوام بیشتری دارد.

نرده شیشه ای اسپیگوت

این نرده ها نسبت به بقیه مدل ها دارای سرعت اجرایی بالا تری می باشد. این محصول از ترکیب شیشه های تک لایه یا دو لایه و یراق استیل تشکیل شده و به شکل U  ایستاده قرار می گیرد و از بالا شیشه را مهار می کند و بدین صورت روی زمین متصل می شود. اما نکته ای مهم در نصب این طرح از  نرده ها این است که به جز پیچ های بزرگی که به زمین فرو می رود، مقداری کمی از چسب سنگ استفاده شود. این کار سبب دوام ایستایی یراق در زمین برای مدت زمان طولانی تر خواهد شد.

نرده شیشه ای اکسپوز (روکار)

از این طرح نرده بیشتر برای حفاظت از تراس، پرتگاه؛ بالکن، روف گاردن و ... به صورت دور تا دور استفاده می شود. در این مدل از نرده ها همانند نامی که دارد، پس از تمام شدن کف سازی و نصب سنگ یا سرامیک و... آن را نصب کرده و استفاده می کنند. اما نکته ای مهم در هنگام نصب این روش این است که کف نهایی حتما تراز و صاف باشد، زیرا این جان پناه ها روی سطحی که صاف یا تراز نباشد قابل نصب نیست و درصورت نصب روی چنین زمینی، شیشه ها در یک راستا قرار نمی گیرد و از نظر زیبایی و ایستادگی کار در درجه پایین تری قرار می گیرد.

در این مدل بعد از اتمام نصب پروفیل های آلومینیومی در کف، به خاطر وجود براکت و کاور های پروفیل نمای بسیار شکیل و شیکی به کار شما می دهد و به شما اجازه باز و بسته کردن و امکان ایجاد در طرح ها و رنگ های بسیاری را خواهد شد. شیشه هایی که در این مدل استفاده میشود از نوع سکوریت لمینت با ضخامت شانزده الی بیست میلی متر است، البته از دو لایه شیشه هشت میل یا دو لایه شیشه ده میلی متری  هم می شود استفاده کرد.

نرده شیشه ای دفنی( تو کار)

شکل ظاهری این نرده ها بسیار شبیه به هندریل شیشه ای اکسپوز می باشد. ولی با این تفاوت که تمامی پروفیل ها در داخل زمین کار گذاشته می شود. در این مدل از نرده ها روی سطح زمین فقط کاورهای آلومینیومی ظریف را می بیند و بقیه متعلقات در داخل زمین کار شده است. اما نکته ای مهم در استفاده از ترکیب نرده شیشه ای این است که تمام پروفیل ها قبل از تمام شدن کف سازی در داخل زمین قرار گرفته باشد،  تا بتوانند کار کف سازی را تمام کنند. یکی از مهم ترین نکته ها راجب این روش این است این مدل نرده ها از نظر استقامت و ایستایی جایگاه بالا و ویژه ای دارد و توانایی تحمل  بییشترین فشار و ضربه را دارد.

نرده شیشه ای فریملس (بدون فریم)

این مدل از نرده ها قیمت رده پایین تری نسب به بقیه نرده ها دارد و میشود گفت که انتخاب اقتصادی تری می باشد. اما از لحاظ زیبایی و ایستادگی چایگاه پایین تری نسبت به بقیه نرده ها دارد.

همانطور که از نام آن پیدا است این نرده ها بدون هیچ فریمی اجرا می شود و از حداقل یراق برای اتصال استفاده می کند. شیشه هایی که در این روش استفاده می شود اصولا بین 10 میل سکوریت شفاف و 10 میل سکوریت ساتینا می باشد. که باعث می شود طراحی و استفاده سند بلاست ممکن شود.

چرا استفاده از نرده شیشه ای بهتر از سایر نرده ها است؟

نرده هایی که به صورت فلزی و آهنی تولید می شوند نمی توانند در برابر رطوبت مقاوم باشند و به همین دلیل پس از گذشت مدت زمانی و در معرض قرار گرفتن با رطوبت و ضربه دچار رنگ پریدگی شده و پس از مدتی جلوه اصلی خود را از دست می دهند. این در حالی است که نرده های شیشه ای این مشکل را نداشته و علاوه بر استحکام بالا، هنگام قرارگیری در معرض باد و طوفان نیز دچار رنگ پریدگی نمی شوند.

نرده های آهنی پس از گذشت مدت زمانی لکه دار می شوند و تمیز کردن آن در برخی مواقع به صورت رنگ آمیزی مجدد بوده و به همین دلیل تعمیر و تمیز کردن آن سخت خواهد بود اما نرده های شیشه ای به سهولت تمیز می شوند و به مانند نرده های آهنی رنگ و جلوه خود را از دست نمی دهند. نرده های شیشه ای ضد زنگ بوده و در بسیاری مواقع ضد آب نیز هستند و در صورت ایجاد لکه بر روی آنها قابلیت پاکسازی آن به راحتی امکان پذیر خواهد بود.

ایمنی نرده های شیشه ای بسیار بالا بوده به گونه ای که سخت ترین ضربه ها و فشار نیز منجر به تخریب آن نخواهد شد و برعکس می تواند ایمنی بسیار بالا را برای محیط فراهم آورد به گونه ای که این امر موجب شده است تا کارفرمایان نرده های شیشه ای را جزوی از مصالح اصلی ساختمان به شمار آورند. این محصول بسیار زیبا طراحی شده و می توان از آن در فضاهای داخلی و خارجی استفاده کرد و زیبایی فضا را دو چندان کرد.

چقدر نرده های شیشه ای امن هستند؟

یکی ازدغدغه های بسیاری از افراد ایمنی نرده  شیشه ای است. خیلی نگران این موضوع هستن  که ایا به همان اندازه که این نرده ها زیبا هستند ایمن هم هستند یا خیر. خیلی از افراد نگران شکسته شدن شیشه نرده ها و عدم تحمل وزن وارد شده بر آن هستند.

البته این تصور بسیار پوچ و واهی است. نرده های شیشه ای از تمامی جهات مقاومتر و ایمنتر از نرده های معمولی هستن . از آنجایی که نرده های شیشه ای شکاف ندارند، به هیچ صورتی  کودکان و حیواناتتان، میان آن گیر نمی کنند و حتی در مواردی دست و پای خود را نیز از دست نمیدهند! در نرده های شیشه ای فضای بین شیشه و تکیه گاهها بسیار کم است. پس میتوانیم نتیجه بگیریم که کودک به آسانی از آن بالا نمیرود. همچنین  برخلاف نرده های چوبی و فلزی به هیچ عنوان نه پوسیده میشوند و نه زنگ میزنند.

نکته مهم دیگر قابل ذکر این است که تحمل وزن نرده های شیشه ای بسیار بیشتر از نرده های قدیمی است . البته این موضوع بخاطر اتصال دهنده های فولادی ضدزنگ اون نیز هستش و همین موضوع باعث میشه که در طول زمان بیشتری از دیگر نرده ها مقاوم تر و ایمن تر باشند. نصب این نوع نرده های بسیار راحتتر و ایمنتر از سیار نرده ها هست و اتصال بسیار قویتر و ایمن تری دارند.

از دیگر نگرانی افراد خرد شدن شیشه ها هستش که چون مقاومت آن 4 برابر شیشه معمولی است  هیچگاه خرد و تکه تکه نمیشود. اگر این نوع نرده ها نیز بشکنند فقط به تکه های کوچک و نسبتا بی خطری تبدیل میشن .

موضوعاتی که مطرح کردیم نشان دهنده این موضوع است که چقدر نرده های شیشه ای ایمن هستند و به سادگی میتوانید به ساختار انها اعتماد کنید و زیبایی و دلبازی را به خانه ی خود بیاورید و همچنین ارزش ساختمان خود را با اضافه کردن اندکی طراحی مدرن دهها برابر افزایش دهید.

معرفی کاربردهای نرده شیشه ای

پیش تر اشاره شد که نرده های شیشه ای کاربرد بسیاری در ساختمان ها داشته که در این بخش به معرفی برخی از آنها می پردازیم:

  • حفاظ راه پله: در بخش های داخلی ساختمان هایی که به صورت چند طبقه هستند از نرده های شیشه ای راه پله به عنوان یک نوع حفاظ استفاده می شود و می تواند زیبایی محیط را بسیار بیشتر کرده و با این حال از استحکام بالایی نیز برخوردار هستند.
  • جدا کننده فضا: در بسیاری از شرکت ها به احتمال زیاد با جدا کننده های فضا یا پارتیشن ها که به صورت شیشه ای هستند روبرو شده اید. این پارتیشن بندی ها بسیار زیبا بوده و می تواند علاوه بر جنبه زیبایی به کارایی تر بودن بیشتر این فضاها نیز کمک کند و مدیران می توانند کارمندان را زیر نظر داشته و عملکرد آنها را بررسی کنند.
  • حفاظ دور استخر: در حال حاضر در اطراف بسیاری از استخرها نرده های شیشه ای کشیده می شود که می تواند زیبایی محیط را افزایش داده و به گونه ای فضای استخر را از فضای اطراف که بیشتر فضای سبز بوده جدا می کند که این عمل به جذابیت بیشتر محیط اضافه می کند.
  • نرده شیشه ای بالکن: استفاده از هندریل شیشه ای در بخش بالکن می تواند به وسیع تر نشان دادن این فضا کمک کرده و علاوه بر ایمنی می تواند جذابیت بصری آن را هم افزایش دهد.
  • نرده شیشه ای در محوطه: در محوطه های سرسبز با کشیدن نرده های شیشه ای می توان مناظر چشم نواز اطراف را به خوبی مشاهده کرد و پستی و بلندی های اطراف را به خوبی نظاره گر بود.
  • نرده شیشه ای راه پله: استفاده از نرده های شیشه ای در راه پله های داخل و خارج منزل می تواند به شیک تر شدن هر چه بیشتر فضا کمک کند و در معرض باد و طوفان نیز دچار ایجاد مشکل نمی شود.
  • نرده شیشه ای پشت بام: در چندین سال اخیر در فضاهای پشت بام دیگر به مانند سابق از فلزات و بتن و غیره استفاده نمی شود به همین دلیل در ساختمان های جدید و تازه از هندریل شیشه ای پشت بام استفاده می کنند که علاوه بر حفاظت بالا جذابیت بالایی را از فضای اطراف شهر برای شما به همراه خواهد آورد.
  • حفاظ اماکن عمومی: حتما در اماکن عمومی حفاظ های شیشه ای را به جهت امنیت بیشتر آثار باستانی و تاریخی مشاهده کرده اید که از ورود افراد به محوطه جلوگیری می کند. این حفاظ ها بسیار مقاوم بوده و در اثر فشار دچار تخریب نمی شوند.
وام امگا...
ما را در سایت وام امگا دنبال می کنید

برچسب : نرده شیشه ای, نویسنده : vamomega vamomega بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1400 ساعت: 4:30